BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana

Danas se u našoj zemlji očekuje oblačno vrijeme.

Oblačno vrijeme - Ilustracija/Twitter

Prije podne kiša u Hercegovini, na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Poslijepodne i u večernjim satima padavine u većini područja. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 7 do 16°C.

U utorak pretežno oblačno vrijeme s kišom u većem dijelu Bosne. Na planinama sa slabim snijegom. Poslijepodne padavine slabe i prestaju. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 4 do 13°C.

U srijedu jutro i veći dio prijepodneva umjereno do pretežno oblačno vrijeme s maglom po kotlinama i uz riječne tokove. U ostatku dana u većem dijelu djelimično razvedravanje. Jutarnja temperatura od -1 do 3, a dnevna od 4 do 8, na jugu do 13°C.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 0 do 5, a dnevna od 8 do 16°C,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh