BiH

Draško Stanivuković na biciklu stigao u policiju

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, stigao je na saslušanje u policijsku stanicu na biciklu. Pozvan je u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Drasko Stanivuković - N1 - screenshot

Riječ je o protestima ugostitelja i drugih nezadovoljnih radnika koji su održani nedavno u Banjaluci. Stanivuković se tada obratio prisutnima ispred zgrade Gradske uprave. prenosi “N1“.

Stanivuković je ranije kazao kako je ovo “dodatni pritisak MUP-a RS na njega te upitao zbog čega niko prije njega nije pozvan na saslušanje”.

z njegove stranke, PDP-a, kazali su kako je ovaj poziv “potvrda nemoći SNSD-a”.

“Najava da će Draško Stanivuković biti saslušan u policiji, zbog, navodno, kršenja epidemioloških mjera samo je potvrda nemoći stranke Milorada Dodika da se demokratskim, argumentovanim, sredstvima bori u političkoj areni, a ne koristeći svoju udarnu pesnicu, MUP, koji bi trebalo da ima iste aršine prema svim građanima”, kazali su ranije iz PDP-a.

Stanivukovića je u policijsku stanicu “ispratila” nekolicina građana i kolega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh