BiH

Gorica Dodik stala u odbranu oca: Rade ti o glavi i rođeni i nerođeni…

Zato što znaš sa kim se sastaju i šta pričaju, a ćutiš…, navela je Gorica

Gorica Dodik - avaz

Zbog afera oko ikone koju je Milorad Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, optužbe na račun predsjedavajućeg Predsjedništva BiH dolazile su sa svih strana.

U Dodikovu odbranu stala je njegova kćerka Gorica Dodik.

– Za sve ove koji likuju, koji ti se nikada neće izviniti, ni kada dođu nakon svega da im pomogneš… Ti se njima izvini: Zato što misle da ne znaš… Zato što znaš sa kim se sastaju i šta pričaju, a ćutiš… – napisala je ona na Twitteru.

I u još nekoliko statusa Gorica je ispisala znakovite poruke u kojima proziva više osoba da su radili njenom ocu iza leđa:

– Zato što govore da si diktator, a rade ti o glavi i rođeni i nerođeni… Zato što imaš dušu…Zato što više voliš da sjediš u svom selu sa svojim seljacima i zapjevaš, nego da slušaš prazne ljude… – napisala je, izemđu ostalog, Gorica Dodik, piše “Avaz“.

U međuvremenu je ikonu Rusija vratila Ambasadi BiH u Moskvi. Ambasador Željko Samardžija ikonu je vratio Dodiku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh