BiH

Anesa Mešić: Moj izbor je Grad Mostar

Anesa Mešić, kandidatkinja Koalicije za Mostar na Gradskoj listi pod rednim brojem 11. kaže kako je njen izbor – Grad Mostar, te da je navedena koalicija u kampanji koja je na samom kraju ponudila spoj mladosti, znanja i iskustva.

– U proteklim danima kampanjom “od vrata do vrata”, javnim tribinama, kao i onim što se moglo čuti i vidjeti na info pultevima, pokazalo se da su i građnke i građani Mostara to podržali, kaže Mešićeva.

Ne želi, dodaje, davati prazna obećanja da će promijeniti tokove rijeka ili riješiti pitanje Uborka, jer kako navodi za takva riješenja potrebna je sturka.

– Moj zadatak ukoliko postanem vijećnica će biti da insistiram na riješavnju svakog ključnog problema Mostara i svakog njegovog kvarta. Jedino što već sad mogu obećati, a isto sam učinila i tijekom kampanje, jeste upornost i dostupnost svim građanima Mostara, jer život se nastavlja i nakon izbora, navela je.

Na kraju je pozvala sve građanke i građane Mostara da u nedelju iskoriste svoje demokratsko pravo i izađu na Izbore, biraju pametno, ovog put sposobne, a ne podobne, te se iskreno nada da će Mostar nakon 12 godina čekanja konačno krenuti stazama uspješnog i modernog grada na čelu sa gradonačelnikom, koji kako voli Mostar i smatra ga jedinstvrnim gradom, odnosno gradom svih njegovih građana.

– Ne želim da nas ikada više povezuju sa gradom slučajem i da opravdanje za riješavanje problema bude ne postojanje Gradskog vijeća, moj izbor je Mostar i sve za Mostar, poručila je Mešićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh