BiH

Dječak nestao, policija moli za pomoć

Policijski službenici Policijske uprave Doboj poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska dvanaestogodišnjeg Borisa Legenovića iz mjesta Gornji Detlak, područje općine Derventa, čiji je nestanak Policijskoj postaji Derventa prijavljen danas u 9.10 sati.

Boris Legenović - Screenshot

“Prema izjavi člana obitelji dječak je posljednji put viđen jučer. On je kratko ošišan, smeđe kose i smeđih očiju, visine oko 1,50 metar i težine oko 45 kilograma”, navedeno je u priopćenju Policijske uprave Doboj.

Kako se dodaje dječak je, kada je posljednji put viđen na sebi imao kratke šarene hlače i crvenu majicu kratkih rukava.

“Policijska uprava Doboj upućuje apel svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na besplatni broj telefona 122”, zaključuje se u priopćenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh