BiH

Novogodišnji centar regije: Sarajevo u svečanom prazničnom ruhu

Novogodišnji ukrasi već nekoliko dana dio su praznične atmosfere u Sarajevu, za kojeg gradske vlasti najavljuju da će ponovo biti novogodišnji centar regije.

Naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečarsku atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019., prenose

Ukrašena drvca, lampice iznad ulica, te ukrasi postavljeni i na šetnicama, najavljuju dolazak 2020., a onima koji borave u Sarajevu priliku da se fotografišu s porodicom, prijateljima i dragim osobama te tako sačuvaju uspomene. Publiku u novogodišnjoj noći zabavljat će regionalna mega muzička zvijezda Željko Joksimović, a već su počeli pristizati posjetioci koji namjeravaju 2020. dočekati u glavnom gradu BiH.”>vijesti.

Ukrašena drvca, lampice iznad ulica, te ukrasi postavljeni i na šetnicama, najavljuju dolazak 2020., a onima koji borave u Sarajevu priliku da se fotografišu s porodicom, prijateljima i dragim osobama te tako sačuvaju uspomene.

Publiku u novogodišnjoj noći zabavljat će regionalna mega muzička zvijezda Željko Joksimović, a već su počeli pristizati posjetioci koji namjeravaju 2020. dočekati u glavnom gradu BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh