BiH

Bez cenzure video iz Zavoda u Pazariću

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić posljednjih je mjeseci u fokusu javnosti. Prvo jer je smijenjeni direktor Redžep Salić u Parlamentu FBiH javnog progovorio o kriminalnoj hobotnici koja godinama pljačka taj zavod.

No image - Haber.ba

Kako vrijeme odmiče, ispostavit će se da je to bila cijena njegove smjene, jer nekome nije odgovarao hrabri istup Salića, prvog direktora Zavoda koji se odlučio uhvatiti ukoštac s nagomilanim problemima.

U kakvom je stanju Zavod, uvjerio se danas reporter “Avaza“. Snimali smo tajno, jer “oni koji su slavili” kada je Salić smijenjen, ne dopuštaju nikome ulazak u krug Zavoda, a svako ko pokuša uvesti novinara, bude izložen neviđenom linču. Mi smo ušli ilegalno.

Ono što smo snimili nikoga neće ostaviti ravnodušnim. I samo da se zna, Salić je o ovim stvarima govorio mnogo prije Sabine Ćudić, ali i svih ostalih lažnih moralista.

Pogledajte video.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh