BiH

Pogledajte kako se Sarajlija obračunao sa migrantom: Nemoj krasti u mojoj zemlji

Na Marindvoru u Sarajevu danas se odigrala prava drama kad je jedan od prolaznika primijetio kako migrant pokušava opljačkati stranca.

No image - Haber.ba

Mladić je prišao migrantu i rekao da ne smije krasti, nakon čega je migrant burno reagirao i prišao muškarcu koji ga je upozoravao na ponašanje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

– Nemoj krasti u mojoj zemlji – rekao je mladić migrantu.

Našoj ekipi on je pojasnio kako je došlo do verbalnog obračuna sa migrantom.

– Vidio sam ga kako zavlači ruku u džep stranca u prolazu. Prišao sam fino i rekao mu da ne krade. Ne smiju krasti ovdje – kratko je rekao mladić za “Avaz“, ne želeći otkriti svoj identitet.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh