BiH

Kolinda sutra u Bugojnu i Vitezu sa zvaničnicima HDZ-a BiH

Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske i aktualna hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović boravit će sutra u Srednjobosanskom kantonu (SBK), gdje će posjetiti Bugojno i Vitez.

No image - Haber.ba

Kako je najavljeno, Grabar-Kitarović će u 17 sati posjetiti Bugojanski dekanat u župi Skopaljska Gračanica, mjesto Humac, gdje će se susresti sa svećenicima, hrvatskim dužnosnicima HDZ-a BiH, braniteljima i hrvatskim narodom s prostora Bugojna i Uskoplja.

Nakon toga, Grabar-Kitarović posjetit će Vitez gdje će nazočiti predstavi “Šmizle” u izvedbi Gradskog kazališta mladih “Vitez”.

Predstava počinje u 18 i 30 sati, a bit će odigrana u Kazališnoj dvorani u Vitezu, priopćio je Županijski odbor HDZ-a BiH SBŽ-a, pišu “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh