BiH

BBI Centar jutros zatvoren za posjetioce, policija osigurava zgarište

BBI Centar u Sarajevu jutros nije otvorio vrata za posjetioce nakon sinoćnjeg požara koji se dogodio u ugostiteljskom objektu na prizemlju objekta.

No image - Haber.ba

Požar je uzrokovala eksplozija plinske boce koja je služila za zagrijavanje zatvorene bašte kafića Cordoba. Nakon eksplozije vatra se brzo proširila ostatkom objekta čemu svjedoči zgarište koje je danas ograđeno žutom trakom, piše “Klix“.

Policijski službenici osiguravaju prostor, a tržni centar jutros nije otvorio vrata za posjetitelje s obzirom da je vatra zahvatila i fasadu i gornje spratove objekta, te da se miris paljevine proširio velikim dijelom cijelog centra.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh