BiH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u naredna četiri dana…

Danas u Bosni umjerena oblačnost

Oblačno vrijeme - Facebook

Lokalni pljuskovi se očekuju u zapadnim, centralnim i istočnim područjima u poslijepodnevnim satima. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14°C, a dnevna između 23 i 28°C, na jugu zemlje do 32°C.

U petak u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. Lokalni pljuskovi su izgledni širom zemlje. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna između 18 i 25°C, na jugu zemlje do 30°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima. Grmljavina se prognozira na području Hercegovine. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna između 18 i 25°C,piše Slobodnabosna

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Lokalno može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna između 22 i 27°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh