BiH

Danas u BiH pretežno oblačno vrijeme

Prognoza za 4..9.2019.

Oblačno vrijeme - DAN.ba

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 08:00 sati (°C): Bjelašnica 5; Bihać i Ivan Sedlo 9; Drvar i Prijedor 11; Sanski Most i Sarajevo 12; Banja Luka, Bugojno i Jajce 13; Gradačac, Livno, Tuzla i Zenica 14; Bijeljina i Brčko 16; Doboj 17; Grude i Široki Brijeg 18; Stolac 20; Mostar i Trebinje 21; Neum 22°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 948hPa, za 3hPa je iznad normale i opada.

Danas u Bosni i Hercegovini postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25°C, na jugu zemlje do 30°C.

U Sarajevu veći dio dana pretežno oblačno. Razvedravanje u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 21°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh