BiH

Sutra u BiH pretežno oblačno, mogući pljuskovi sa grmljavinom

U većem dijelu BiH sutra će biti pretežno oblačno, ponegdje na istoku i u centralnim područjima sa pljuskovima i grmljavinom.

Oblačno vrijeme - DAN.ba

Tokom jutra i prijepodneva biće pretežno vedro i sunčano, sa lokalno malom oblačnošću, saopšteno je iz Hidrometerološkog zavoda Republike Srpske, piše “Srna”.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 19 stepeni, na jugu do 24, a najviša dnevna od 25 do 30, na jugu do 34 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 sati:
Bjelašnica 14 stepeni, Čemerno 23, Kalinovik, Mrakovica i Han Pijesak 24, Gacko 26, Nevesinje 27, Bugojno, Neum i Sarajevo 28, Drinić, Zvornik, Mrkonjić Grad, Gradačac, Livno i Tuzla 29, Bileća, Foča, Šipovo, Bihać, Brčko, Doboj i Sanski Most 30 stepeni Celzijusovih.

U Bijeljini, Višegradu, Novom Gradu, Ribniku, Rudom, Srpcu, Grudama, Trebinju i Zenici izmjeren je 31, a Banjaluci, Mostaru, Širokom Brijegu i Stocu 32 stepena Celzijusova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh