BiH

Dodik “obilazio” kafane pitajući se kako žive građani i koji su njihovi problemi

Mnogi građani Istočnog Sarajeva sinoć su iskoristili priliku i u opuštenoj atmosferi neobavezno razgovarali sa članom Predsjedništva BiH i njegovim saradnicima, među kojima su bili predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Staša Košarac i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.

Milorad Dodik u kafani - Srna.rs

Neki od njih razmijenili su mišljenja sa Dodikom i o teškim političkim temama, dok je Dodik bio više zainteresovan da od samih građana Istočnog Sarajeva čuje kako žive i da sasluša njihove probleme.

Kako piše “Srna” većina njih bila je prijatno iznenađena kada je vidjela člana Predsjedništva BiH u ugostiteljskim objektima u kojima oni provode svoje slobodno vrijeme, te su pozdravljali i zamolili da se fotografišu s njim.

Milorad Dodik u kafani – Srna.rs

Milorad Dodik u kafani – Srna.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh