BiH

OVO JE NAJBOLJI ODGOVOR IZ bh. entiteta RS NA DANAŠNJI GOVOR DODIKA: “Neka Milorad obuče uniformu!”

Nakon što je srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozivao dio pripadnika Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka da sljedeće godine na svečanosti povodom Dana Vojske Srpske obuku uniforme Vojske Srpske, na FB profilu oglasio se poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković.

Milorad Dodik - Twitter

Status Draška Stanivukovića prenosimo u cjelosti…

“Predsjedniče, nama ovdje TREBA ŽIVOT!

Smrti i ubistava smo se i previše nagledali, pogotovo onih nerasvjetljenih.

Pucalo se u Glamočanima, Banjaluci, Bijeljini, Sarajevu, Palama.

Puca se na sve strane, samo izgleda vi to ne čujete, pa da vas podsjetimo.

Nema Krunića, Vukelića, Savića, Markovića, Kneževića, Milosavljevića, Ostojića, Dragičevića, Đurovića i još tako preko ČETRDESET LICA..

Treba vam još?
Ne puca se dovoljno?

Nema mog strica Draška čije ime nosim, koji se borio u prvim redovima naše vojske, koji je vjerovao u IDEALE koje ste vi pretvorili u TENDERE i sad opet hoćete uniforme.

Hoćete da mladu ljudi obuku uniformu pa da plodovi naše borbe budu vaši AGAPEI i TENDERI.

..E PA NEĆEMO!

Hoćemo ŽIVOT i SUŽIVOT.

Kako vam više ne dosadi?

90 škola je ZATVORENO u Republici Srpskoj.
900 odjeljenja je manje u posljednjoj deceniji.

Ko da vam UNIFORMU OBUČE?

Kad sve zbrojite i oduzmete, tu uniformu nema ko drugi nositi nego vi i vaši kumovi jer niko drugi osim vas ovdje ni ne može živjeti!

Krajnje je vrijeme da shvatimo da kreatori problema u ovoj zemlji ne mogu biti nosioci promjena.

Bez grba, himne, vojske, novca, pa čak i stanovništva ostali smo za vrijeme okupacije političara koji nas već 20 godina obmanjuju, govoreći nam da je vojsku ukinuo Čavić, bar tako kažu Željka i Dodik, a onda Čavić izađe i kaže da je Dodik još gori jer je ukinuo grb i himnu, prenosi Slobodna Bosna.

Gospodo, sada ste ortaci?
Ko je onda kriv?

Mi se trebamo boriti da VAS UKINEMO, pa ćemo sve ovo izgubljeno mi vratiti, a za ubijene i njihove bližnje ubice pronaći kad vi već nećete.

,,Sljedeće godine obucite uniforme”, reče Dodik i ode kod svog sina po 74000KM današnjih JAVNIH TENDERA uzeti od naših para.

U TO SrBsTVO NE VJERUJEM!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh