BiH

Gdje je “nestao” mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić

Gradonačelnik Mostara već neko vrijeme se ne pojavljuje u javnosti.

Ljubo Bešlić - Faktor.ba

Bešlić je zaobišao sve važne događaje u gradu, pa i otvaranje nedavno održanog Sajma gospodarstva, gdje je na otvaranju bio najavljen kao jedan od govornika.

Razlog za izostajanje Bešlića iz javnog života su zdravstveni probemi, zbog kojih se gradonačelnik Mostara nedavno podvrgao “medicinskom tretmanu” u Barceloni (Thorax Clínic Institute). Radi se o bolnici koja je, između ostalo, specijalizovana za bolesti srca i poznata po korištenju inovativnih metoda u liječenju kardiovaskularnih bolesti.

Bešlić već duže vremena ima probleme sa srcem i aritmijama, zbog čega su mu ranije ugrađene “premosnice”, a u zadnjih par godina obavio je i nekoliko “medicinskih tretmana” u Hrvatskoj (Zagreb) i Sloveniji (Maribor).

Prema saznanjima portala “StarMo“, medicinski zahvat u Barceloni je protekao “prema očekivanjima”, a gradonačelniku Mostara je preporučeno obavezno mirovanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh