BiH

Jedanaest najsretnijih korisnika PikaKartice putuje u Istanbul

Povodom završetka nagradne igre ”ZaPikaj Nagrade” za FBiH, u Mercator centru Ložionička u Sarajevu upriličeno je izvlačenje sretnih dobitnika.

Izvlacčnje nagrada

PikaKartica je organizirala nagradnu igru pod nazivom „ZaPikaj Nagrade“ koja je trajala od 15. februara do 15. marta 2019. godine. Kupci su prilikom kupovine u Mercatoru i na INA Energopetrol benzinskim stanicama uz korištenje PikaKartice ili uz plaćanje Sberbank platnom PikaKarticom imali priliku osvojiti fenomenalne nagrade: 11 putovanja za dvije osobe u Istanbul, 35 poklon kupovina u Mercatoru i 20 poklon kupovina na INA i Energopetrol benzinskim stanicama.

Izvlačenje nagrada

Direktor Super Kartice g. Boris Barić izjavio je da upravo završena nagradna igra predstavlja nastavak uspješne priče brenda PikaKartica u Bosni i Hercegovini. Tokom nagradne igre podijeljeno je više od 600.000 kupona što je pokazatelj uspješnosti brenda i snage partnera PikaKartica programa.

U protekle četiri godine poslovanja realizirane su brojne aktivnosti koje su doprinjele stvaranju najvećeg programa lojalnosti u Bosni i Hercegovini sa više od 400.000 korisnika. Snaga programa se ogleda i u činjenici da najveći brendovi poput Mercatora, Sberbanke te INA-e i Energopetrola prepoznaju važnost ulaganja u program lojalnosti i nagrađivanja svojih kupaca.
Dobitnici nagradne igre će biti objavljeni na www.pikakartica.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh