BiH

ZABIJELIT ĆE SE I KAMEN LJUTI, A ONDA PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do ponedjeljka

Danas nas očekuje pretežno oblačno jutro

Kiša - Ilustracija / Soundset.hr

Prijepodne razvedravanje u Krajini, Posavini, a poslijepodne u centralnim područjima Bosne i djelimično u Hercegovini. Krajem dana i u večernjim satima novo naoblačenje sa sjeverozapada. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne, kao i na istoku i sjeveru Hercegovine sa slabim snijegom ili susnježicom, a u ostatku Hercegovine sa slabom kišom.

U Krajini s kišom i susnježicom u jutarnjim satima. Poslijepodne još ponegdje na jugoistoku Hercegovine može biti slabe kiše. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature od -2 do 8, a dnevne od 5 do 13°C.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremono slaba kiša ili rosulja je moguća ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od -3 do 7, a dnevne od 9 do 18°C.

U subotu u Bosni umjereno do pretežno oblačno uz postupno razvedravanje. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnje temperature od 1 do 9, a dnevne od 14 do 21°C.

U nedjelju sunčano. Jutarnje temperature od 2 do 12, a dnevne od 17 do 25°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh