BiH

Danas oblačno sa kišom, u naredna tri dana velika promjena

Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno sa kišom.

Oblačno vrijeme - Blogspot.com

Padavine su većinom slabe. Na vrhovima planinama snijeg. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini slabo do umjereno jugo.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C.

Za razliku od dnas sutra se u Bosni i Hercegovini prognozira sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 19°C.

Sunčano vrijeme se nastavlja i u četvrtak. U četvrtak će u BiH biti sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10°C, u Krajini i do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 22°C.

Zadnji radni dan u sedmici u Bosni i Hercegovini se očekuje također sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 22°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh