BiH

Evo kako nas vrijeme očekuje sve do utorka

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Oblačno vrijeme - Facebook

U Hercegovini i na jugozapadu malo do umjereno oblačno i sunčano. Tokom dana, uz postupno povećanje oblačosti, padavine se očekuju Krajini i sjevernim područjima. Tokom noći, padavine se očekuju i u većem dijelu Bosne. Na planinama susnježica ili snijeg. Jutarnje temperature od 1 do 8, a najviša dnevna od 11 do 17 stepeni.

U subotu u Bosni prijepodne pretežno oblačno vrijeme uz postupno smanjenje oblačnosti tokom poslijepodneva. U Hercegovini sunčano. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama slab snijeg. Jutarnja temperatura od 1 do 8, a najviša dnevna od 6 do 17 stepeni.

U nedjelju u jutarnjim satima u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u planinskim područjima moguće je provijavanje slabog snijega. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 0 do 8, a najviša dnevna od 10 do 16 stepeni.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U Bosni, u večerenjim satima, se očekuju i padavine. Jutarnja temperatura od 0 do 8, a najviša dnevna od 11 do 19 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh