BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje do naredne subote

Danas u Bosni i Hercegovini sunčanije prijepodne.

Kiša - Slobodna-bosna.ba

U drugom dijelu dana naoblačenje sa sjevera koje će u poslijepodnevnim satima donijeti kratkotrajno slabu kišu u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Na planinama slab snijeg. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i 4°C, a najviša dnevna temperatura između 5 i 16°C.

U srijedu više oblačnosti u centralnom, istočnom i sjevernom dijelu Bosne. U ostatku zemlje mala naoblaka. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 5°C, a najviša dnevna od 5 do 14°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 4°C, a najviša dnevna između 10 i 17°C.

U petak u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano, naoblačenje u Bosni od poslijepodnevnih sati. Najniža jutarnja temperatura zraka između 0 i 5°C, a najviša dnevna do 18°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh