BiH

Objavljena prognoza za naredna četiri dana: Kada će “popustiti” minusi?

U Bosni se danas očekuje umjereno oblačno, a u Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni, slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jak vjetar u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Tokom dana, vjetar će i oslabiti. Jutarnja temperatura zraka većinom između -11 i -5, na jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.

No image - Haber.ba

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima moguća je i niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko -6, a najviša dnevna temperatura zraka oko 1 stupanj.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Nešto više oblačnosti očekuje se u centralnim i istočnim područjima. Vjetar uglavnom slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Umjeren vjetar u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -1, na jugu zemlje do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 7, na jugu zemlje od 8 do 11 stupnjeva.

U utorak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlima i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva.

U srijedu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh