BiH

Slab snijeg širom BiH, uskoro i poboljšanje vremena

U Bosni danas će biti pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne u nizinama se prognozira slaba kiša ili susnježica, a u višim područjima slab snijeg.

Snijeg - Avaz.ba

U Hercegovini će biti pretežno vedro. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4 stepena. Najviša dnevna uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu danas će biti pretežno oblačno. Prijepodne će biti sa slabom kišom ili susnježicom. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 0 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 3 stepena.

U subotu u Bosni prije podne po kotlinama dosta niske naoblake ili magle. U drugom dijelu dana sunčano. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 15°C, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh