BiH

Donacija u pravo vijeme za Kliniku za onkologiju i radioterapiju UKC Tuzla

Modni brend Lindex uručio je vrijednu donaciju Klinici za onkologiju i radioterapiju UKC Tuzla.

No image - Haber.ba

Udružen sa svojim kupcima Lindex je u Pink kampanji, od prodaje specijalno dizajnirane kolekcije, uspio ostvariti vrijednu donaciju koju je upotrijebio za kupovinu informatičke opreme za Kliniku za onkologiju i radioterapiju UKC Tuzla.

“Drago nam je da smo i ove godine uspjeli ujediniti veliki broj ljudi sa željom da učestvuju u ovoj zajedničkoj borbi. Lindex u BiH već 9 godina daje svoj doprinos i to je dio naše društvene osvještenosti kojoj smo veoma posvećeni. Klinika za onkologiju i radioterapiju je organizaciona jedinica kojoj gravitira veliki broj pacijenata, te slušajući potrebe Klinike, odlučili smo se za donaciju informatičke opreme kako bi omogućili poboljšanje zdravstvene usluge.”

Donaciju šefu odjeljenja za radioterapiju, Klinike za onkologiju i radioterapiju, prim. dr. Hasanu Osmiću, uručio je Adnan Fisović, menadžer ljudskih resursa kompanije Tiffany d.o.o. koja je franšizni predstavnik Lindex-a.
U ime Klinike za onkologiju i radioterapiju, riječi zahvale iskazao je prim. dr. Hasan Osmić.

“Donacija koja je prikupljena i donirana našoj Klinici trenutno je jako potrebna, i ista će se koristiti u radu sa pacijentima, ubrzati sam proces rada i samim time podići nivo zdravstvene usluge, što je prvenstveno i cilj svima nama, pomoći bolesnom čovjeku”, izjavio je prim. dr. Hasan Osmić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh