BiH

VREMENSKA PROGNOZA U Hercegovini većinom sunčano, a u Bosni pretežno oblačno vrijeme

Prije podne lokalno može padati veoma slab snijeg, a u nizinama i slaba kiša ili rosulja. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti na području Krajine i zapada Bosne. U Hercegovini većinom sunčano.

Snijeg - Mondo.ba

Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar u većem dijelu Bosne slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne umjeren vjetar, prije podne s jakim udarima, sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3 stepena, na jugu zemlje i do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5 stepeni, na jugu zemlje od 10 do 15 stepeni.

U Sarajevu oblačno. U jutarnjim satima je moguć veoma slab snijeg ili rosulja. Temperatura zraka između 0 i 2 stepena,prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh