BiH

Senad Hadžifejzović o Sebiji Izetbegović: “Da joj je neko sihre bacio, ne bi se ovako ponašala!”

Senad Hadžifejzović je u “Centralnom dnevniku” na “Face TV” prokomentarisao press konferenciju Sebije Izetbegović.

Sebija Izetbegović - Screenshot/YouTube

“Najbolji nam odlaze, najbolji nam umiru, najbolje tjeraju, najboljima nedaju, mnogi ne mogu postati najbolji jer im se neda šansa! UKCS je postalo mjesto odakle se tjeraju najbolji!

Ničim izazvana direktorica UKCS-a organizuje i režira press konferenciju. Iskreno i dobronamjerno, da se okupi najbolji vrhunski tim najvećih protivnika, dušmana i neprijatelja direktorice Izetbegović, ne bi uspio da joj nanese toliko štete, koliko ona sama sebi nanese! Da se okupi vrhunski tim, najvećih protivnika njenog supruga ne bi uspio da mu nanese toliko štete i blama kao njegova supruga.

Gospođa, koja ne dozvoljava da se tako oslovljava, zaboravlja da je supruga predsjednika i prva snaha prvog predsjednika. Da joj je neko sihre bacio ne bi se ovako ponašala!

Baciti na ulicu, otjerati, poniziti, protjerati i odreći se stotinu vrhunskih ljekara iz Kliničkog centra bez pardona i povoda, i poslati ih u drugo agregatno stanje nije normalno Gospođo!

Ugroziti pacijente i ne pitati se gdje su stotine miliona KM iz Zavoda za zdravstvo nije normalno Gospođo!” Nešto nije normalno, Gospođo!”, kazao je Hadžifejzović.

Više pogledajte u priloženom videu “Face TV“:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh