BiH

DAVIDOVA KOMŠINICA SE OGLASILA U GRUPI I NAPISALA ŠTA JOJ JE U DECEMBRU URADIO: Evo ko je zaista David Dragičević!

Majka ubijenog mladića Davida Dragičevića jučer je kazala kako se nada da će tijelo njenog sina biti premješteno u Austriju, te da neće ostati u zločinačkoj državi.

David Dragičević - Depo.ba

“Davor i ja ne želimo da naše dijete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo, u kojoj proganjaju ljude sa mišljenjem i stavom na čelu sa Davidovim ocem. Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti tijelo našeg sina prenijeti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu vječnu kuću”, napisala je Suzana.

Nakon njenog statusa, u grupi “Pravda za Davida”, Davidova komšinica objavila je posebno potresan status o Davidu i otkrila detalje za koje niko nije znao.

Ovaj njen status za kratko vrijeme lajkalo je skoro 2.000 ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh