BiH

“Nije bitno šta govori Davor i šta se priča na trgu, nego šta govore dokazi, a dokazi govore o ubistvu”

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Dragan Lukač ponovo je osuo po advokatu Ifetu Feragetu, govoreći da svjesno laže javnost iznoseći neistine bez ikakvih dokaza da su poznate sve činjenice u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića.

Ifet Feraget - Source.ba

Lukač je kazao da se Feraget pojavio u Republici Srpskoj u sastavu advokatskog tima koji je trebalo da zastupa slučaj “Dragičević”, a nakon što su ostali članovi advokatskog tima napustili zastupanje slučaja, jedini je ostao Ifet Feraget, po nalogu iz Sarajeva da u svakom smislu pokuša da iskoristi taj slučaj i održava nestabilnost u Republici Srpskoj.

O svemu ovom se izjasnila i grupa “Pravda za Davida”, koja je osudila ovakvo ponašanje ministra Lukača, davajući time podršku Ifetu Feragetu u daljem radu na ovom slučaju.

Šta o svemu kaže sam advokat Feraget poslušajte u priloženom videu koji je objavio portal “Source“:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh