BiH

Oblačno s kišom i snijegom u Bosni, do kraja dana razvedravanje

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme s snijegom i kišom u Bosni.

Kiša - Beta.rs

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana postepeno razvedravanje u centralnim i istočnim područjima Bosne, a u Hercegovini prema kraju dana. Padavine se očekuju u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne. U višim područjima susnježica i snijeg, a u nižim kiša. Tokom poslijepodneva padavina postepeno prestaju.

Vjetar u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjeren jugozapadni, a u ostatku zemlje slab sjeveroistočni. Dnevne temperature od 0 do 6, na jugu od 6 do 11 stepeni.

U Sarajevu nakon pretežno oblačnog jutra u ostatku dana se očekuje postepeno razvedravanje. Dnevna temperatura oko 5 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh