BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Danas na zapadu i jugozapadu Bosne, sjeveru i sjeverozapadu Hercegovine, umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom i snijegom u višim područjima.

Oblačno vrijeme - DAN.ba

U ostatku naše zemlje sunčano vrijeme. Krajem dana i u večernjim satima u Krajini se očekuju jaki udari juga. Jutarnje temperature od -6 do 8, a dnevne od 3 do 12 °C.

U petak prijepodne umjereno do pretežno oblačno, a poslijepodne oblačno vrijeme. Tokom poslijepodneva i u večernjim satima kiša se u Hercegovini i Posavini, a u ostatku Bosne uglavnom susnježica i snijeg. Jutarnje temperature od -2 do 8, a dnevne od 0 do 11 °C.

U subotu oblačno vrijeme. Na zapadu i sjeverozapadu Bosne povremeno sa slabim snijegom ili susnježicom. U Hercegovini slaba kiša u večernjim satima. Jutarnje temperature od -5 do 8, a dnevne od -1 do 11 °C.

U nedjelju oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini i snijegom u Bosni. U Bosni padavine uglavonom poslijepodne ili u večernjim satima. Jutarnje temperature od -4 do 10, a dnevne od -1 do 12 °C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh