BiH

“Probala sam svašta, imala sam dosta frajera, što bih lagala… Po šanku skači sa 20, a ne sa 30 godina, ne ide brate… 90 posto djevojaka u Sarajevu je iskompleksirano”

U 2018. godini ekipa Source portala uradila je veliki broj intervjua sa ličnostima koje svojim ponašanjem i izjavama uvijek privlače pažnju javnosti.

najzanimljivije izjave-razlicite licnosti-Source.ba

U 2018. godini ekipa “Source” portala uradila je veliki broj intervjua sa ličnostima koje svojim ponašanjem i izjavama uvijek privlače pažnju javnosti.

Mnogi od tih likova nisu omiljeni u sredini kojoj živimo, ali to nije bio razlog da im ne ponudimo šansu da iznesu svoje mišljenje o određenim društvenim situacijama.

U video prilogu pokušali smo za vas izdvojiti neke od najzanimljivijih izjava u godini za nama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh