BiH

Cenić: Čović vjerovatno došao da Dodiku uputi poziv na obilježavanje Bljeska i Oluje

Ekonomistica i angažirana intelektualka Svetlana Cenić komentarisala je u Pressingu na N1 prisustvo lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića na obilježavanju Dana Republike Srpske koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim.

Cenic - N1

Govorila je i o sloganu ovogodišnjeg obilježavanja Dana RS “Vječna i ponosna”.

“Posno su izgubili 25. decembra, konačno i definitivno. Ponos se gubio godinama, itekako. Ja iznosim svoj stav, ali mislim i stav onoga ko je roditelj. Negdje treba povući crtu. Ponižavanje, ponižavanje, ponižavanje, pa dođe granica gdje više ne može pod kožu. Ne mogu da rauzmijem roditelja jednog koji ne može da shvati, to je David danas, ali znači da su ti ljudi spremni ponovo tuđe sinove kao topovsko meso da stavljaju, da nas sve naprave budalama i kažu da je to nešto ugroženo i to treba braniti, a pri tome njihova djeca sve bogatija i zaštićena”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh