BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje do sredine naredne sedmice

U srijedu, “u većem dijelu Bosne sa snijegom ili susnježicom, a u Hercegovini sa susnježicom i kišom”, vele u FHMZ-u.

Snijeg - Depo.ba

Danas oblačno, a u Hercegovini popodne sunčano. U većem dijelu Bosne slab snijeg. U Posavini u večernjim satima možda i slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura u Bosni, ako isključimo planine, -6, a najviša dnevna, normalno, na jugu naše zemlje, 8 °C.

Sutra, prognoziraju hidrometeorolozi, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne vedro, a u ostatku naše zemlje oblačno. Ujutro -10, preko dana 4 °C. Znate već gdje.

U utorak sunčano u čitavoj državi. Ali, ujutro na planinama -16, u nizinama -12, na jugu oko nule. U Bosni tokom dana do 3, a u Hercegovini do 7 °C.

U srijedu, pak, oblačno. ‘U većem dijelu Bosne sa snijegom ili susnježicom, a u Hercegovini sa susnježicom i kišom’, kažu u FHMZ-u. Temperature u okviru ovih današnjih, piše “Slobodna-Bosna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh