Vijesti

Coca-Cola potvrdila da je jedno trovanje u Hrvatskoj povezano s njihovim pićem: To je izoliran slučaj

Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml, rekao je

Nakon što su se društvenim mrežama u Hrvatskoj proširile poruke o navodnom trovanju u riječkim kafićima, iz policije su saopćili da je jednoj osobi pozlilo tokom konzumacije bezalkoholnog pića, a u riječkoj bolnici je hospitalizirana osoba pod sumnjom na hemijsku povredu jednjaka, piše Index.hr.

Podsjetimo, društvenim mrežama se šire brojne poruke u kojima se navodi da se, navodno, nekoliko osoba teško otrovalo mineralnom vodom u riječkim ugostiteljskim objektima pa im je pružena ljekarska pomoć.

Oglasili su se iz Coca-Cole, koja se spominjala u porukama, i potvrdili da je jedan slučaj povezan s njihovim pićem.

– Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za saradnju sa svim nadležnim tijelima – rekli su za Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh