Vijesti

“TO JE DEFINITIVNO I ZVANIČNO” Stanija otkrila šta se dešava s Asminom i gdje je zaručnički prsten!

Starleta Stanija Dobrojević suočila se u petak uveče u “Eliti” , o kojoj je pričao čitav Balkan, Aneli Ahmić, suprugom nedavno oženjenog vjerenika Asmina Durdžića .

Stanija,Asmin i Aneli - express.ba

Nije krila da se njeno mišljenje o Asminu promenilo nakon razgovora sa prevarenom Aneli, a sada je, nakon što je sabrala utiske, donijela konačnu odluku.

Naime, Asmin je juče na Instagramu objavio da je njemu i Staniji došao kraj, i to zbog njene odluke.

– Iako sam se svim silama borio da dokažem istinu, ne vrijedi, pobijedio si! Stanija me definitivno napustila! Nadam se da ste sada sretni, zlotvori – jadao se uvređeni Asmin, nakon što se Stanija uvjerila u neke od laži koje joj je izrekao.

Uostalom, lokalni portal kontaktirao je Staniju da sazna da li je to njena odluka, ali i da li je konačna.

– Definitivno je zvanično! Naš posljednji razgovor sigurno nije bio miran, znate to. Nema više šanse – na “bloku” je, neću da čujem! Hoću da se ogradim od cijele priče, neću da dajem izjave, i neka se tu gura sa svima njima i oni međusobno – kaže Stanija i dodaje.

– Slučajno sam se našao nevin u svemu ovome. Sada je između njih, nemam više šta da kažem – rekla je ona, a zatim dodala da još treba da kaže majci i bratu kako stoje stvari.

– Nisam još razgovarala sa njima, tu sam sa prijateljima, na nekom skrivenom mestu (smeh). Kad biste ovo mogli snimiti i slikati… (smijeh). Vidim da su mi već smjestili novog tipa, to nije istina. Svi moji bivši hoće da me utješe, zovu, i neki oženjeni koji kažu: “Pa dao si mu šansu, kad sam ja udata, ali imućniji, mogao sam ti dati mnogo više u životu” ( smije se) – kaže Stanija, a mnoge je zanimalo da li ju je Marko Marković zvao da je utješi.

– Ne, nije… Nije – rekla je i otkrila gdje se nalazi i šta se desilo sa vjereničkim prstenom koji joj je kupila Asmin.

– Prsten je u kolekciji gdje ima i drugih prstenova momaka koji su se ranije vjerili za mene – objasnio je Dobrojević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh