Film i TV

Produkcija ih okupila za stolom zbog VAŽNOG SAOPŠTENJA! Zadrugari nisu znali šta ih je snašlo!

Ovo nisu mogli da izbjegnu

Zadužena za higijenu u “Zadruzi”, Goca Džehverović, danas je došla u Šimanovce kako bi videla stanje u Beloj kuće.

Očekivano, čistoća nije bila na zavidnom nivou, što je mama Džehvu razbesnelo. Šta je bre ovo, pa kako ne sređujete kuću uopšte – pitala je Goca.

– Mora da se sredi sve, znam da ćemo morati da radimo, ali malo ih je ko bi radio – odgovorio joj je Bilala.Ne mogu da verujem da niko ne očisti za sobom – vikala je Džehva.

Nakon Bele kuće ona je krenula u obilazak imanja. Kada je došla do paba ostala je iznenađena što je slomiljeno staklo na vratima.

– Vreme je da okupimo zadrugare i da obavimo sastanak, hitno – poručila je Džehverovićka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh