Vijesti

DALILA PONOVO PROVOCIRA DEJANA – OBJAVLJEN SNIMAK: Poklonila Marijani NARUKVICU UZ OVU REČENICU

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević koja je trenutno u pripremama za putovanje u Bosnu, kod oca u Šepak, vidno raspoložena i uzbuđena, riješila je da obraduje drugaricu Marijanu Zonjić skupocjenim poklonom.

Dalila D - Ekskluziva

Podsjetimo, njih dvije su započele svoje prijateljstvo u Bijeloj kući i nastavile ga u spoljnjem svijetu, a Dalila je više puta izjavila da joj je ona jedini pravi prijatelj poslije svega. Takođe se neće razdvojiti ni tokom putovanja jer će joj Marijana praviti društvo u Šepku.

Opšte je poznato da Dragojevićka voli narukvice, te je svoju drugaricu obradovala istom i poklonila joj sa sve privescima koji imaju značenje i simboliku. Na svom Instagram storiju je podelila trenutak iznenađenja i iskoristila priliku da potkači sve zle jezike ali i bivšeg muža koji je spominjao da ona ima navodne veze sa crnom magijom.

Makica je dobila jednu narukvicu za vračanje i gatarenje – smejala se Dragojevićka.

Zavračaj mi da ovde imam para mnogo i da sa tim parama kupim veliki kofer i da idemo daleko od vas – nastavila je Marijana, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh