Vijesti

Ovo su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavljena je obdukcija i hemijsko-toksikološka analiza u cilju utvrdjivanja uzroka smrti pokojnog Vidoja Ristovića.

Vidoje Ristovic - novi

Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicnskog fakulteta u Beogradu, utvrdjeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerovatnije virusnog porijekla, saznaje Telegraf.

Hemijsko-toksikološkom analizom utvdjeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.

Takođe je utvrdjeno da je konzumirao lijekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Takodje, analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktinih susptanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih).

Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, ljekara specijalista sudske medicine. prneose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh