Vijesti

Ljubavni horoskop za April: Blizancima dolazi neko poseban u život – Za Bika slijedi težak period

Astrolozi donose mjesečnu ljubavnu horoskop analizu za April. Saznajte šta vam zvijezde poručuju

glossy

Ovan: U prošlosti ste imali problema kada je u pitanju iskrenost prema partneru. Sada je pravo vrijeme da iskažete svoja osjećanja i emocije, prije potencijalnog planiranja bebe. Astro analiza vam poručuje da u toku ovog mjeseca, ali i 2022. godini budite iskreni i vjerni svom partneru.

Za one koje nisu u vezi, u toku ovog mjeseca nemojte imati velika očekivanja. Za to vrijeme, prije svega upoznajte sebe, kako biste znali kakvog partnera priželjkujete. Takođe, iskoristite svoje blagoslove koje posjedujte, pa shodno tome nađite se na usluzi i drugim ljudima. prneosi pult24

Bik: Mogući su veći problemi u ljubavnom odnosu, ali isti datiraju već od ranije. Predlažamo vam da stvari ne prepuštate slučaju i potražite savjete. Ne ustručavajte se da vaš parter i vi potražite pomoć bračnog savjetnika. Na taj način ćete iznijeti sve na čistac i riješiti vaše probleme.

Za samce ovo je dobar mjesec za ljubav. Postoji velika mogućnost da ćete upoznati svoju srodnu dušu. Vjerujte u svoje srce i intuiciju. Uvijek budite tu za one koji su manje srećni u ljubavi i društvu. Cijenite svoje blagoslove. Blizanci: Poslije dugo vremena budite spremni da se prepustite ljubavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh