Vijesti

Astro prognoza do 03.04. – Ovan, Blizanci i Vodolije mogu očekivati srećan period

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 28. marta do 03. aprila za sve znakove Zodijaka.

Ovan: Budite otvoreni i razgovarajte o svojim emocijama, osjećanjima i odlikama. Samo tako možete izbjeći svađe i nesporazume. Na ovaj način ćete moći bez problema riješiti probleme kako na poslu tako i kod kuće.

U ovoj sedmici je jako važno da vodite računa o svom zdravlju i budete fizički aktivni. Posebnu pažnju obratite na kosti i zglobove. Još jedna jako važna stvar na koju bi trebali obratiti pažnju su ljudi kojima ste okruženi.

Pazite kome vjerujete jer vam neki od njih ne žele dobro. Kada su u pitanju vaše finansije ovo bi mogla biti stabilna sedmica. Ako imate nekih finansijskih poteškoća u ovoj sedmici bi mogli doći do rješenja i pozitivnih promjena.
Bik: Ova sedmica bi mola biti jako brza i aktivna.

Pratiće vas dobra energija što će vam omogućiti da sa lakoćom rješavate mnoge stvari. Bićete puni želje i volje za savladavanjem svojih ciljeva, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Kada je u pitanju vaše zdravlje možda bi bilo dobro da poslušate signale koje vam vaše tijelo šalje kako biste izbjegli umor i preopterećenost.

Kada su u pitanju vaše finansije jako je važno da pametno analizirate sve svoje prihode i rashode kako biste znali sa čim raspolažete.
Blizanci: Trudite se da izbjegavate sve rizične odluke i situacije. Vodite računa o svom zdravlju, posebno o svom vidu.

Ne donosite rizične odluke, ne trošite novac bez potrebe i ne pretvarajte se da ste hrabri kako biste se dokazali nekome. Ako ste u braku i imate djecu trudite se da provodite više vremena sa njima. Pomozite članovima svoje porodice ako im je pomoć potrebna i oni će vam biti zahvalni.

Tako ćete se osjećati zadovoljno i ispunjeno. Vaše finansijsko stanje je prilično dobro, ali ipak povedite računa o svojim troškovima.
Rak: U ovoj sedmici ćete morati brzo djelovati i donositi važne odluke. Mogle bi se desiti neke jako važne promjene kako na poslu tako i kod kuće.

Dobro razmislite o prilikama koje vam se pružaju jer se neke od njih neće ponoviti dva puta. Trudite se da poštujete svoje vrijeme, jer će se od vas na poslu zahtjevati da mnogo radite, da budete precizni i odgovorni. Kada su u pitanju vaše finansije morate biti jako oprezni jer postoji mogućnost da izgubite novac ili da budete pokradeni.

Lav: Ova sedmica će biti u znaku traženja novih mogućnosti i rješenja za situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Takođe, nemojte previše slušati tračeve i stvari koje drugi pričaju. Ovo je sedmica u kojoj ćete biti jako kreativni pa iskoristite svoju kreativnost najbolje što možete.

Kada su u pitanju vaše finansije ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica. Vodite računa o svojim troškovima i nećete imati razloga za brigu.
Djevica: Ovo je sedmica u kojoj treba da se posvetite sebi i provedete više vremena u prirodi. Čak i ako niste neko ko voli izlete u prirodu, moglo bi vam prijati malo promjene.

Vikend bi mogao biti povoljan za kratka putovanja i izlete sa porodicom. Kada su u pitanju vaše finansije ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica. Ukoliko prodajete nešto, prodaja bi mogla proći jako dobro. Takođe, ako ste planirali izvršiti neku kupovinu, ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica da to uradite.
Vaga: Mnogi pripadnici ovog znaka bi se mogli osjećati jako umorno u ovoj sedmici.

Bićete skloni zlonamernim primjedbama i komentarima, što može izazvati svađe sa voljenima. Kontrolišite svoje emocije. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju svaki dan. Nakon teške sedmice, obavezno se odmorite na mirnom, tihom mjestu.

U vašim finansijama se neće dogoditi ništa novo, ali nećete biti zadovoljni stanjem na računu, tržišnim cijenama i finansijskim prijedlozima. Bolje je da važne kupovine odložite za kasnije. Škorpija: Bićete jako optimistični zbog nekih dobrih stvari koje bi se mogle dogoditi već na samom početku sedmice. Međutim, kako sedmica bude odmicala vaše raspoloženje će se mijenjati.

Ukoliko želite da izbjegnete tjeskobu i loše raspoloženje smirite svoje emocije i sagledajte situaciju iz drugog ugla. Kada su u pitanju vaše finansije ovo neće biti povoljna sedmica za sklapanje poslova i ulaganja koja zahtjevaju mnogo novca. Bolje bi bilo da takve poslove ostavite za neki drugi put.
Strijelac: Ovo bi mogla biti prilično mirna sedmica za vas.

Dozvolite sebi da se opustite i uživate u sedmici koja je pred vama. Razmislite o stvarima koje se postigli do sada i napravite nove planove za budućnost. Ako želite nešto mijenjati u svom životu počnite sa malim promjenama, pa polako idite ka onim većim.

Kada su u pitanju vaše finansije mogli biste dobiti neke jako zanimljive ponude za ulaganje, ali dobro razmislite prije nego donesete konačnu odluku. Jarac: U ovoj sedmici je jako važno da budete smireni i stabilni. Možda ćete se osjećati kao da ste zapali u rutinu, ali to je samo prolazan osjećaj zato nemojte da brinete. Sada imate priliku da brinete o sebi i svojim najmilijima.

Zaokupite se djecom, roditeljima ili ljudima kojima je potrebna pomoć u svakodnevnim poslovima. Možda možete početi da se bavite dobrotvornim radom. Kada su u pitanju vaše finansije one će biti stabilne. Vodolija: Ovo bi mogla biti jako zanimljiva sedmica puna zanimljivih stvari i iznenađenja.

Jedan stari prijatelj bi vas mogao iznenaditi svojim pozivom ili posjetom. Kada je u pitanju vaša karjera mogli biste sresti neke jako važne ljude koji bi vam mogli pomoći da napredujete u karijeri. Doživjet ćete dosta ljubaznosti, što će vam poboljšati raspoloženje, ali i omogućiti da drugačije gledate na ljude oko sebe.

Primetićete da nisu svi ono što ste mislili. Pripadnici ovog znaka koji su u potrazi za poslom bi mogli imati mnogo sreće u ovoj sedmici.
Ribe: Trudite se da se ne opterećujete poslom previše i dajte sebi malo vremena da se odmorite. Povedite računa o svom zdravlju i budite fizički aktivni kako biste održali kondiciju,piše Infpult

Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema koje ste zapostavljali do sada vrijeme je da ih riješite i posjetite ljekara. Kada su u pitanju vaše finansije ovo bi mogla biti povoljna sedmica. Možete bez straha razgovarati o povišici, ali pod uslovom da imate opravdane razloge za to.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh