Vijesti

Đanijeva Slađa nakon operacije tumora bubrega: “Super sam”

Supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, nedavno je operisana nako što joj je otkriven tumor bubrega.

Slađana Trajković i Radiša Trajković Đani - Damir Dervišagić

Slađa je, nakon uspješne operacije puštena na kućno liječenje, a cijela porodica prolazi kroz težak period otkako su saznali za njeno zdravstveno stanje. Ipak, Slađa kaže da je dobro i da joj je najvažnije da je najgore prošlo i da joj je glava na ramenima.

“Super se osećam, hvala Bogu, super sam zaista. Juče sam bila na kontroli, sve je u savršenom redu. Svi su uz mene, naravno, cela porodica, divni su prema meni, čudno je možda reći, ali ja se stvarno osećam prelepo”, rekla je Đanijeva supruga.

Otkrila je da se neprijatno iznenadila kada je u novinama pročitala da joj je dijagnoza katastrofalna, kao i da su joj šanse za dug život ravne nuli, ali Slađana je te tvrdnje demantovala.

“Malo smo svi šokirani naslovima koji kruže po novinama, ja sam malo i oguglala, ali naslovi pojedinih izdavača i urednika su mi van svake pameti. Ne shvataju da ja imam i porodicu, starije ljude u porodici, kao i dete od 16 godina koje mora da čita te naslove. Da su istiniti – pa i da razumem, ali to je sve užasna izmišljotina”, rekla je Slađa.

Kaže da je sinoć imala bespotrebnu traumu sa mlađom kćerkom, Sofijom.

“Ona je devojčica u pubertetu, 16 godina, ide u školu, kaže: ‘Mama, treba neko da me pita, šalje poruke, da me sažaljeva bez potrebe, kad ja znam da tebi nije ništa…’, što i jeste tako. Ja nisam ni obratila pažnju, ali užasan mi je taj naslov”, ispričala je za Srpski telegraf.

Kako kaže, proces oporavka ide kako treba i neizmjerno je zahvalna cijeloj svojoj porodici, koja se ne odvaja od nje.

“Ništa nikada nisam slagala, odmah sam rekla kako stvari stoje, ali ne volim kad se dodaju gnusne laži na priču. Verujete mi, stvarno se super osećam. U savršenom redu se oporavljam, hvala Bogu”, rekla je Đanijeva supruga.

Ona je dodala da kad operišete zub i izvadite ga nije jednostavno, kamoli ova operacija.

“Takva je procedura, nije jednostavno, ali ne kukam uopšte, nema potrebe da klonem, okružena sam decom, unuci, drugo na putu… Šta ćeš bolje? Glava je na ramenima, sve ostalo je iza mene”; rekla je Trajkovićeva. prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh