Vijesti

Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda prije i poslije fotošopa

Pjevačica Nataša Bekvalac objavila je video na svom Instagram profilu i pokazala kako izgleda prije i poslije fotošopa i upotrebe drugih aplikacija za uređivanje fotografija.

Nataša Bekvalac - express

Ona je, s obzirom na to da često dobija poruke o svom “savršenom” izgledu, imala potrebu da ukaže na to da nijedna žena na svijetu ne uzgleda savršeno.

Kako se može primijetiti, Nataši je dodato više kose, uklonjeni su podočnjaci, a grudi su blago uvećane. prneose “Nezavisne“.

“Lepota. Danas je ona prioritet, i devojke, vrlo mlade, sve češće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica s naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem, jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na račun ‘savršenog’ izgleda. Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno”, započela je pjevačica.

“Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite, savršenu rasvetu koja doprinosi veoma. Najvažnija je”, nastavila je Nataša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh