Vijesti

Vučić se sastao s predsjednikom Kine Đinpingom: Hvala na gostoprimstvu

Srdačne čestitke na organizaciji veličanstvene ceremonije otvaranja Zimskih olimpijskih igara, napisao je Instagram na Vučiću

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u trodnevnoj posjeti Kini gdje su jučer u Pekingu svečano otvorene 24. Zimske olimpijske igre.

Vučić se sastao sa kineskim predsjednikom Si Đinpingom (Xi Jinping), a na Instagramu je objavio fotografije i video susreta.

– Ovo je sedmi zvanični susret sa predsjednikom Narodne Republike Kine Si Đinpingom. Za nas je važno da nastavimo da gradimo dobre odnose i da naša saradnja raste u svim oblastima – napisao je na svom Instagram nalogu Vučić.

U drugoj objavi je napisao:

– Iskreno prijateljstvo je osnova za jačanje ekonomske saradnje naše dvije zemlje. Hvala na gostoprimstvu i srdačne čestitke na organizaciji veličanstvene ceremonije otvaranja Zimskih olimpijskih igara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh