Vijesti

PRIPREMITE SE ZA NOVO ZATRPAVANJE: Na snazi je meteoalarm, evo kakvo nas vrijeme očekuje do ponedjeljka

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Kiša - Nezavisne.com

U jutarnjim satima kiša se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. U planinskim područjima sa susnježicom i snijegom. Intenzivnije padavine u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, a dnevna između 7 i 13 stupnjeva.

U petak oblačno vrijeme. U nizinama prijepodne s kišom i susnježicom koja će preći u susnježicu i snijeg, osim na jugu zemlje. U višim područjima će padati snijeg. Intenzivnije padavine u Hercegovini, a u Bosni i povećanje snježnog pokrivača. Vjetar slabi i prijepodne postepeno mijenja smjer sa juga na sjever. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 5, a dnevna između 1 i 5, na jugu do 10 stupnjeva.

U subotu umjereno do pretažno oblačno vrijeme. U večernjim satima u centralnim i sjevernim područjima i sa slabom kišom, a u višim područjima sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 2, a dnevna između -1 i 5, na jugu do 8 stupnjeva,piše Slobodnabosna

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i snijegom, a u Hercegovini s kišom. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 2, a dnevna između -1 i 5, na jugu do 9 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh