Ostali sportovi

Dva zlata za karatiste Bjelopoljca u Nikšiću

Još jedan veliki uspjeh ostvarili su karatisti Karate kluba Bjelopoljac. Ovog puta četvorica takmičara ovog kluba osvojila su sedam medalja na velikom Međunarodnom turniru “Trofej Nikšića” u Crnoj Gori.

Na prestižnom turniru nastupili su karatisti iz ukupno 11 zemalja – Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Norveške, Grčke, Bugarske, Makedonije, Belgije, Italije, Kosova i Austrije.

Bjelopoljci su medalje osvojili u kategorijama: borbe – juniori, U21 i seniori. Od sedam odličja, dva su bila zlatna, jedno srebrno i četiri bronzana.

– Hvala roditeljima naših takmičara koji su i ovoga puta bili velika podrška i ponovo pomogli klub. Hvala i sponzorima, kao i svim ljudima koji podržavaju rad našeg kluba svih 20 godina postojanja, rekao je predsjednik Adnan Pajić.

Pred karatistima Bjelopoljca su novi izazovi, a jedan od najvećih je Državno prvenstvo za uzrast U21, te za kadete i juniore, koje će se održati 26. I 27. lipnja u Bugojnu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh