Vijesti

Nakon pomjeranja policijskog sata: Sarajevske ulice pune građana

U skladu s epidemiološkom situacijom i pomjeranjem policijskog sata s 21 na 23 sata, Vlada Kantona Sarajevo će na sutrašnjoj sjednici, između ostalog, odlučivati o radnom vremenu privrednih subjekata

Ulice Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine, nakon pomjeranja policijskog sata, uvedenog u cilju suzbijanja širenja novog koronavirusa, večeras su bile pune građana, javlja Anadolu Agency (AA).

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine danas je na prijedlog Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva skratila trajanje policijskog sata koji će ubuduće trajati od 23 do 5 sati ujutro, umjesto od 21 sat, kako je bilo do sada.

Veliki broj građana odlučio je večeras, nakon dužeg vremenskog perioda, prošetati starom jezgrom Sarajeva.

U skladu s epidemiološkom situacijom i pomjeranjem policijskog sata sa 21 na 23 sata, Vlada Kantona Sarajevo će na sutrašnjoj sjednici, između ostalog, odlučivati o radnom vremenu privrednih subjekata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh