Vijesti

Delegacija Srbije predvođena Vučićem u četvrtak u Banjaluci

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom države Aleksandrom Vučićem, boraviće u posjeti bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska (RS) u četvrtak, 22. aprila, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je saopšteno iz Kabineta Predsjednika RS-a, tom prilikom biće održana sjednica Vijeća za saradnju RS-a i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama RS i Srbije. Na sjednici će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedničkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata RS-a i Srbije, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum.

“Tokom posjete predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsjednicom RS-a Željkom Cvijanović, premijerom Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom”, navodi se u saopštenju.

U okviru posjete RS-u predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke koje mu je dodijelila Skupština Grada Banjaluka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh