Vijesti

Istina je, dobila sam djecu: Tanja Savić van sebe od sreće poslije agonije, stigla presuda, ide po njih u Australiju!

Agonija pjevačice Tanje Savić trajala je skoro godinu dana, budući da od prošlog aprila nije sa svojim sinovima na okupu, s obzirom na to da ih je otac Dušan odveo sa sobom u daleku Australiju, bez znanja majke.

Tanja Savić - Telegraf.rs

Tanja je jučer iznenadila javnost objavom na društvenim mrežama, zbog čega su mnogi pomislili da je konačno sa svojom djecom, a ona se sada oglasila i otkrila da je dobila starateljstvo nad sinovima, te da će uskoro otiću u Australiju po njih. prenosi “Ekskluziva“.

“Istina je da sam dobila djecu (smijeh)! Jako sam srećna”, rekla je Tanja, te otkrila da li su djeca sada kod nje, o čemu su svi pisali i pričali:

“Ne, ja idem po njih u Australiju, sudskim putem je presuđeno da djeca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju”, rekla je vidno uzbuđena pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh