Vijesti

BiH: 11 preminulih, 423 zaraženih

U Federaciji BiH preminulo je još šest osoba oboljelih od Covida-19, a u posljednja 24 sata testirano je 1.207 uzoraka, od kojih je 309 pozitivno na koronavirus. U Republici Srpskoj je umrlo petoro pacijenata kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom, a kod 123 osobe je potvrđena zaraza.

Koronavirus - Ilustracija / Vijesti.ba

Novi slučajevi registrovani su u Unsko-sanskom, Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom, Bosanskopodrinjskom, Tuzlanskom i Kantonu Sarajevo.

U Federaciji je do sada testirano 87.108 uzoraka, a koronavirus potvrđen je kod 6.851 osobe.

Zaključno s današnjim danom, u FBiH oporavilo se 3.511 pacijenata, dok je trenutno aktivan 3.181 slučaj pozitivan na koronavirus.Novi slučajevi registrovani su u Unsko-sanskom, Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom, Bosanskopodrinjskom, Tuzlanskom i Kantonu Sarajevo,piše Slobodnabosna

U Federaciji je do sada testirano 87.108 uzoraka, a koronavirus potvrđen je kod 6.851 osobe.

Zaključno s današnjim danom, u FBiH oporavilo se 3.511 pacijenata, dok je trenutno aktivan 3.181 slučaj pozitivan na koronavirus.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh