Vijesti

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana…

Donosimo vam vremensku prognozu za četvrtak, petak i subotu

Kiša - Nezavisne.com

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne pljuskovi i gmljavina se očekuju u centralnoj, istočnoj i sjevernoj Bosni. Vjetar slab do umjeren jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 25, a najviša dnevna od 30 do 36 stupnjeva.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne, mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 17, a najviša dnevna temperatura oko 31 stepen.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne porast oblačnosti u Bosni može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. Lokalno na sjeveru i sjeveroistoku Bosne su moguće obilnije padavine praćene gradom i jakim udarima vjetra. Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu do 25, a najviša dnevna od 25 do 32, na jugu do 35 stupnjeva,piše Slobodnabosna

U subotu u Bosni umjereno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini jutro sunčano uz umjeren porast oblačnosti tokom dana, što može uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 14 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna od 22 do 27, na jugu do 31 stupanj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh